Overig - web applicaties

Rabobank / Interpolis

Een tool welke gebruikt wordt om risico profielen samen te stellen van grootzakelijke klanten. Alle risico’s in het bedrijf worden in kaart gebracht. Er is een cliënt side facet filter geïmplementeerd waarbij snel risico’s binnen bepaalde thema’s, en andere kenmerken bekeken kunnen worden, en grafisch in kaart komen.

Global Fruit Survey

Een tool waarmee onpartijdige kwaliteitsrapportages over geïmporteerd fruit worden gemaakt en aan klant en leverancier worden gegeven.

Linkbusters

Software welke geautomatiseerd online illegale content zoekt en offline laat halen middels take down notices . De software is de engine van : http://www.link-busters.com/

Free time company

Centrale tool die de koppeling tussen hotel management systeem van FreeTime Company en meerdere websites (onder andere de bonte wever) realiseert. In gebruik onder andere op http://www.debontewever.nl

Getty Grants

Aanmeld site, en selectie tool waarmee Getty Grants wereldwijde selectie doet voor fotografie projecten.  http://grants.gettyimages.com/

Ikea

Een workflow applicatie welke door Ikea Nederland wordt gebruikt om het proces installatie van keukens te monitoren, en kwaliteitsbewaking te handhaven.

Request

Tool in gebruik om Routine Outcome Monitoring te verrichten bij GGZ patiënten. De tool is in gebruik bij 5 grote instellingen met tussen dan 50 en 1000 medewerkers. Er zit uitgebreide rechten en rollen structuur in, waarbij je rechten kan geven aan gebruikers in verschillende organisatie eenheden.  Er kunnen vragenlijsten in samengesteld en afgenomen worden, en voortgangsrapportages bekeken worden. Tevens is er een koppeling met Elektronisch Patiënten Dossier, zowel Psygis van Pink Roccade als User van Impulse.

  Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
  Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

  Over Ons

  Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

  Lees meer over ons >

  Contact

  Human Content Mediaproducties
  Lindengracht 9
  1015 KB Amsterdam
  tel 020-7600020


  info@humancontent.nl

  Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...