SocialSensr

De software van SocialSensr helpt merken om communities op te bouwen. Met SocialSensr kunnen zij  berichten direct op een groot aantal sociale media plaatsen. Vervolgens kunnen deze merken via een overzichtelijk dashboard bijhouden hoe er over hun berichten of relevante onderwerpen wordt gesproken, zodat ze daar doeltreffend op kunnen reageren. Doordat alle effecten van de berichten – over de grenzen van vele sociale media heen – nauwkeurig worden gemeten, kunnen campagnestrategieën doorlopend worden aangescherpt en verfijnd.

Een van onze programmeurs is gedetacheerd bij SocialSensr en helpt bij het ontwikkelen van de functionaliteiten van de applicatie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de API's van de verschillende sociale media. 

LINK: www.socialsensr.com
  Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
  Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

  Over Ons

  Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

  Lees meer over ons >

  Contact

  Human Content Mediaproducties
  Lindengracht 9
  1015 KB Amsterdam
  tel 020-7600020


  info@humancontent.nl

  Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...