Ruigrok Netpanel

Ruigrok-netpanel is een gerenommeerd Amsterdams marktonderzoek-bureau die een website wilde hebben die goed bij ze paste. Van deze tijd, snel, informatief en uiteraard goed te benaderen zowel via de desktop, tablet als mobiel. Met deze opdracht ging Aaron Sikkink  met de vormgeving aan de slag en wij met de techniek. Hierbij was het van belang dat alle informatie van de oude (Word Press) site in één keer ook in de nieuwe website verscheen.

LINK: www.ruigroknetpanel.nl
  Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
  Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

  Over Ons

  Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

  Lees meer over ons >

  Contact

  Human Content Mediaproducties
  Lindengracht 9
  1015 KB Amsterdam
  tel 020-7600020


  info@humancontent.nl

  Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...