Musica Religiosa

In opdracht van de IKON / EO hebben we een online radio station gecreëerd voor Religieuze Klassieke muziek en Orgel muziek. Muziek kan direct online aangevraagd worden waarna het systeem uitrekent op welk tijdstip de aanvraag vervolgens wordt afgespeeld (afhankelijk van andere aanvragen en geprogrammeerde stukken uiteraard). De playlist wordt live aangevuld en bijgewerkt met gegevens uit SAM broadcasting system.

"Musica Religiosa is een programma over opmerkelijke religieuze muziek"

Terra Lemon is verantwoordelijk voor de vormgeving en wij hebben zowel de HTML als koppeling met het andere systeem verzorgt.

LINK: www.musicareligiosa.nl
  Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
  Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

  Over Ons

  Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

  Lees meer over ons >

  Contact

  Human Content Mediaproducties
  Lindengracht 9
  1015 KB Amsterdam
  tel 020-7600020


  info@humancontent.nl

  Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...