Overige Selectie Mobiel

Onderstaand een greep uit onze portfolio mobile

Een tegen honderd

Mobile App welke tijdens uitzendingen van het programma 1 tegen honderd vanaf januari 2013 gespeeld kan worden

Office Per minute

Office per Minute is een landelijk netwerk van aanbieders van flexibele werkplekken en vergaderruimtes waardoor iedereen waar en wanneer men maar wil kan werken en elkaar kan ontmoeten. Maar dan wel met één toegangssysteem. Wij hebben de app waarmee je spots kan zoeken, en kan inchecken op de locaties ontwikkeld.

Getronics - Mocca

 een tool welke getronics aan zijn klanten biedt in het kader van het nieuwe werken

Getronics  - Portfolio

een tool welke sales medewerkers gebruiken om hun verkoop portfolio altijd bij de de hand te hebben en navigeerbaar te hebben

Zutphen aan zee

een gadget om fotos mee te bewerken en met je vrienden te delen op facebook

Loterij tool

een tool om de laatste loterijstanden mee te bekijken

  Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
  Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

  Over Ons

  Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

  Lees meer over ons >

  Contact

  Human Content Mediaproducties
  Lindengracht 9
  1015 KB Amsterdam
  tel 020-7600020


  info@humancontent.nl

  Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...