Koppeling Externe Systemen

Wij hebben ruime ervaring met het koppelen met externe systemen, hieronder enkele projecten:

Keystone

Een sales portal (extranet) waarin een koppeling wordt gemaakt met Micorsoft Dynamics AX voor sales order verwerking van een internationale fabriek van nagellak, en halffabricaten van nagellak.

Addidas

Een social media publishing  tool waarin informatie geaggregeerd wordt uit facebook, twitter, intragram, tumbler en rss en weer gepubliceerd wordt in tumbler op http://adidasoriginals.tumblr.com/.

Rijks Dienst Wegverkeer

Het koppelingen met RDW (rijks dienst wegverkeer) voor applicatie waarmee gestolen auto’s geregistreerd worden

Altrecht, Mediant, GGZ NHN

Het koppelingen met Elektronisch patiënten dossier User, en EPD Psygis (van Pink); met behulp van een eigen gemaakte applicatie waarmee verschillende GGZ instellingen Routine Outcome Monitoring uitvoeren.

Ziekenhuis UMC Utrecht

Het koppelingen via HL7 protocol voor UMC Utrecht, met Europees Beenmerg transplantatie database en Europ Donor

Getronics

Het koppeling met Exchange Servers bij Getronics i.v.m. een IPhone app die wij voor ze ontwikkeld hebben in het kader van het nieuwe werken.

Omnicom Media Group

Een rapportage tool die informatie uit AdWords database en andere advertentie tools aggregeert en centrale rapportage mogelijk maakt.

  Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
  Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

  Over Ons

  Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

  Lees meer over ons >

  Contact

  Human Content Mediaproducties
  Lindengracht 9
  1015 KB Amsterdam
  tel 020-7600020


  info@humancontent.nl

  Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...