Kaboom Animation Festival

Kaboom Animation Festival is de enige plek die je nodig hebt voor het allernieuwste en -beste uit de animatiewereld. Kaboom komt iedereens animatiebehoeften tegemoet – ja, zelfs die van jou, jij geweldige weirdo – want ons aanbod varieert van kleurrijke verhalen voor het hele gezin tot verbluffende experimentele arthouse. . Ons doel? Makers (zowel groentjes als doorgewinterd talent) voorzien van het platform dat ze verdienen, en jou de crème de la animatiecrème voorschotelen. Denk aan humor, kunst, ontzag en bewondering, op het witte doek en erachter, en voor elke generatie wat. Door middel van ons themaprogramma proberen we je ook te laten nadenken over grotere maatschappelijke kwesties—maar zonder belerend vingertje, want we zijn curators, geen dominees.

LINK: https://www.kaboomfestival.nl/
Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en mobiele apps.
Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

Over Ons

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

Lees meer over ons >

Contact

Human Content Mediaproducties
Lindengracht 9
1015 KB Amsterdam
tel 020-7600020


info@humancontent.nl

Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...