Reportage by Getty Images

Voor Getty Images maakte Human Content in opdracht van Richard van den Winkel een online-etalage voor het tijdschrift “Reportage”, dat het werk van Getty-fotografen onder de aandacht brengt. Op de site moesten de foto’s zelf centraal staan en alle beelden moesten worden geanimeerd. De foto’s moesten beeldvullend worden weergegeven en in beeld glijden zodra de bezoeker naar een volgende pagina gaat. De grote vraag was: hoe komen we voor elke resolutie tot een goed afbeeldingsformaat en een vlotte animatie naar het volgende beeld? Deze complexe site is gebouwd met HTML5 en CSS3. Met deze technieken hebben we zelfs voor de zwaarste afbeeldingen zeer vloeiende animaties gerealiseerd en de wachttijden voor het laden van de volgende foto tot een minimum beperkt. 

LINK: journal.reportagebygettyimages.com/
Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

Over Ons

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

Lees meer over ons >

Contact

Human Content Mediaproducties
Lindengracht 9
1015 KB Amsterdam
tel 020-7600020


info@humancontent.nl

Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...