IKON

De IKON wilde een gehele nieuwe website voor zowel de organisatie zelf als voor alle programma's van de IKON. Het vormgeef bureau Terra Lemon heeft hiervoor een prachtig ontwerp gemaakt en wij hebben de techniek verzorgd. En dat was een hele uitdaging. Het waren niet alleen de animaties die erin verwerkt waren, en ook niet dat de animaties door de hele site in elkaar overvloeiden, maar vooral ook dat de meeste elementen een kwart slag gedraaid waren. Foto's stonden niet recht in beeld, maar werden gekanteld vertoond. Het was een uitdaging, een hele leuke, en het resultaat mag er zijn!


De site is in met Ajaxtechnologie opgezet, zodat alles snel en soepel draait. Uiteraard hebben we ook rekening gehouden met toenemend mobiel gebruik: de site voegt zich automatisch naar het medium waarop deze bekeken wordt.

LINK: www.ikon.nl
Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

Over Ons

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

Lees meer over ons >

Contact

Human Content Mediaproducties
Lindengracht 9
1015 KB Amsterdam
tel 020-7600020


info@humancontent.nl

Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...