Humberto Tan

Presentator, journalist en ondernemer Humberto Tan gaf Applified en Human Content de opdracht om een website te maken met dezelfde uitstraling als zijn kledinglijn. De site moest een actueel karakter hebben, maar mocht voor Humberto niet te veel redactioneel werk opleveren. Voor de uitstraling is de uitmuntende vormgever Aäron Sikkink ingezet. En met succes, want hij had meteen de juiste stijl te pakken. Het actuele karakter bleek een grotere uitdaging: hoe maak je een website die dagelijks wordt bijgehouden zonder dat daar al te veel werk in gaat zitten? De oplossing was even simpel als effectief: we besloten de website te koppelen aan Humberto’s Twitter-account, waarop hij zeer actief is. Zijn tweets verschijnen live op de website, waardoor die moeiteloos te onderhouden en altijd actueel is.

De site is in met Ajaxtechnologie opgezet, zodat alles snel en soepel draait. Uiteraard hebben we ook rekening gehouden met toenemend mobiel gebruik: de site voegt zich automatisch naar het medium waarop deze bekeken wordt. 

LINK: www.humberto.nl
Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

Over Ons

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

Lees meer over ons >

Contact

Human Content Mediaproducties
Lindengracht 9
1015 KB Amsterdam
tel 020-7600020


info@humancontent.nl

Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...