EYE Film

In de afgelopen zestig jaar heeft EYE een verzameling bijeengebracht die de belangrijkste aspecten van de filmgeschiedenis weerspiegelt. De collectie Nederlandse film, de grootste ter wereld, biedt een overzicht van de vaderlandse filmgeschiedenis vanaf 1898. In de depots van EYE ligt ruim 62.000 kilometer film opgeslagen (circa 37.000 filmtitels).


Om deze collectie te kunnen archiveren heeft Human Content een systeem ontwikkeld waarbij films gemakkelijk met een iPod en een scanner (sleef) met één druk op de knop ingescand kunnen worden. Een soortgelijk systeem hadden wij al voor de collectie van het Beeld en Geluid gemaakt en hebben wij omgebouwd naar de specifieke wensen van EYE.

Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

Over Ons

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

Lees meer over ons >

Contact

Human Content Mediaproducties
Lindengracht 9
1015 KB Amsterdam
tel 020-7600020


info@humancontent.nl

Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...