B-bewust: Borstkanker Vereniging Nederland

De opdracht was helder: maak een website die zowel op een desktop als op een smart phone draait, waarmee de bezoeker in een aantal duidelijke stappen een checklist samenstelt en opslaat. De grootste uitdaging was om honderden vragen zodanig te presenteren dat ze gemakkelijk te selecteren zijn en waar later ook aantekeningen bij gemaakt kunnen worden. 

B-bewust is er voor iedereen die te maken heeft met borstkanker of (mogelijke) erfelijke belasting van borst- en/of eierstokkanker. B-bewust is zeer nuttig om bijvoorbeeld gesprekken met de huisarts en behandelaars voor te bereiden. Dit kan van groot belang zijn om informatie te krijgen die nodig is bij het maken van vaak moeilijke keuzes.

Op deze website staan ook voorlichtingsfilmpjes over verschillende thema's die met borstkanker te maken hebben en is gemaakt in opdracht van Applified

LINK: https://www.b-bewust.nl
Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en mobiele apps.
Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

Over Ons

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

Lees meer over ons >

Contact

Human Content Mediaproducties
Lindengracht 9
1015 KB Amsterdam
tel 020-7600020


info@humancontent.nl

Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...