Adidas Social Media Aggregator

Een social media publishing tool die informatie bundelt uit Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr en RSS, en deze publiceert op de Adidas Tumblr site. 

Human Content ontwikkelde in opdracht van Richard van den Winkel en Sid Lee voor Adidas een publishing tool die volgens nauwkeurig ingestelde criteria de sociale media afspeurt naar relevante artikelen en deze vervolgens verzamelt. Na selectie kunnen deze artikelen eventueel bewerkt worden of voorzien van extra tags. Daarna kunnen ze eenvoudig via het CMS worden gepubliceerd op de Tumblr site van Adidas. 

LINK: adidasoriginals.tumblr.com
  Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
  Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

  Over Ons

  Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

  Lees meer over ons >

  Contact

  Human Content Mediaproducties
  Lindengracht 9
  1015 KB Amsterdam
  tel 020-7600020


  info@humancontent.nl

  Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...