Adidas Originals - Get The Gift

Adididas voerde in 2011 een campagne op Facebook, bestaande uit twee onderdelen:

  1. Rapper Snoop Dog of modeontwerper Jeremy Scott spreken jouw persoonlijke videoboodschap in. Deze wordt vervolgens rond de kerstdagen geplaatst op de Facebook wall van je vrienden.
  2. Een game (zoek de verschillen) waarin diverse prijzen gewonnen kunnen worden.

In opdracht van SidLee en Richard van den Winkel heeft Human Content de backend technologie voor de campagne gemaakt. Ook hebben wij een CMS op maat gemaakt waarin: 

  • Gegevens van de berichten verzameld werden 
  • Ratings aan berichten gekoppeld konden worden (ten behoeve van het selectieproces van de boodschappen die daadwerkelijk door Snoop Dog en Jeremy Scott ingesproken zouden worden)
  • Het definitieve selectieproces gefaciliteerd werd
  • Het schema van de draaidagen gedistilleerd kon worden
  • De YouTube-filmpjes werden gekoppeld aan de berichtverzoeken
  • De berichten automatisch op Facebook geplaatst werden op het gewenste moment

LINK: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TDELo652TB0
Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

Over Ons

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

Lees meer over ons >

Contact

Human Content Mediaproducties
Lindengracht 9
1015 KB Amsterdam
tel 020-7600020


info@humancontent.nl

Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...