Protestantsekerk .NET

Heeft uw kerkelijke gemeente nog geen website? Of is de website van uw kerk aan vernieuwing toe?

Protestantstekerk.net is speciaal ontworpen om uw website op een eenvoudige en voordelige manier op te zetten, te onderhouden en er professioneel uit te laten zien. De enige voorwaarde om mee te doen is dat u verbonden bent met de Protestantse Kerk in Nederland.

Iedere kerkelijke gemeente en aanverwante organisatie kan zich zonder enige technische kennis presenteren. U krijgt een eenvoudige manier om uw gemeenteleden en anderen via uw website op de hoogte te houden van de activiteiten. U kunt ook individueel meedoen als predikant, classis, regionaal bestuur of werkgroep. 

LINK: www.protestantsekerk.net
  Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
  Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

  Over Ons

  Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

  Lees meer over ons >

  Contact

  Human Content Mediaproducties
  Lindengracht 9
  1015 KB Amsterdam
  tel 020-7600020


  info@humancontent.nl

  Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...