Klassieke Agenda.nl

Met KlassiekeAgenda.nl brengen we alle uitvoeringen van klassieke muziek in Nederland bij elkaar in één duidelijke, overzichtelijke structuur. We streven naar een zo compleet mogelijk aanbod; KlassiekeAgenda.nl is er voor zowel grote als kleine concerten. De site staat open voor alle muzikanten, orkesten, concertzalen en organisaties die hun concerten in deze agenda willen publiceren. 

De Klassieke Agenda van Nederland is een gezamenlijk product van zowel Human Content Media Producties BV en Bonhof | In the Garden, een bureau voor cultuuradvies en cultuurproducten.

LINK: www.klassieke-agenda.nl
  Human Content Mediaproducties BV is een full service crossmediabureau in het hart van Amsterdam. Sinds de oprichting in 1997 zet Human Content de toon op het gebied van interactieve media, zoals het ontwikkelen van websites, bedrijfsapplicaties en apps voor smart phones.
  Of het nu gaat om een website, een bedrijfsapplicatie of een mobiele app; wij verzorgen het gehele traject, van het eerste consult tot een eindproduct met maximale toegevoegde waarde voor de klant en de eindgebruikers.

  Over Ons

  Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we ons niet alleen richten op de technische realisatie van een product, maar op het hele proces, van concept tot oplevering. En soms zelfs nog verder, want we blijven met u meedenken. Naast het werk voor klanten participeren wij ook graag in nieuwe initiatieven.

  Lees meer over ons >

  Contact

  Human Content Mediaproducties
  Lindengracht 9
  1015 KB Amsterdam
  tel 020-7600020


  info@humancontent.nl

  Human Content werd mede mogelijk gemaakt door ...